In maart van dit jaar neemt Luc Meulewater van The Write Mind contact met me op voor een interview over het gebruik van de software van BuildSoft. Ik gebruik onder andere de programma´s Diamonds en PowerConnect bij berekenen van staalconstructies. In het interview leg ik onder andere uit op welke manier de software bijdraagt aan het leveren van een complete berekening. Ook wordt behandeld hoe de software van BuildSoft een rol heeft gespeeld bij het realiseren van de gevelinstallatie van de Markthal in Rotterdam.

 

Klik de onderstaande link of afbeelding om naar het artikel te gaan.

BuildSoft: Creativiteit in 3D rekenen

blog_markthal5

 

Gebruik de onderstaande link om te lezen hoe Luc van The Write Mind het schrijven van het artikel heeft ervaren. Ik vond het zelf in ieder geval een interessante ervaring.

The Write Mind: Niets gaat boven een tevreden klant

 

 

 

 

Interview BuildSoft

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *