Staalbouwkundig Adviesburo van Odenhoven

Staalbouwkundig Adviesburo van Odenhoven is de naam waaronder ik al ruim 30 jaar mijn vak als zelfstandig staalconstructeur uitvoer. Ik richt mij vooral op detailberekeningen maar ook het maken van hoofdberekeningen valt binnen mijn vaardigheden.

De uitdaging om van een ontwerp een realistische constructie te maken ga ik graag aan. De berekeningen die ik maak zijn niet het einddoel in een bouwproject. Daarom lever ik hoge kwaliteit om de overgang tussen berekening en uitvoering zo soepel mogelijk te laten verlopen. Deze kwaliteit waarborg ik door gebruik te maken van verschillende rekenprogramma’s welke te vinden zijn onder ‘software’.

In mijn 36 jaar ervaring als constructeur heb ik aan allerlei soorten staalconstructies gerekend. Denk hierbij aan bedrijfsgebouwen, kantoren en industriële constructies. Daarnaast heb ik ook mee kunnen werken aan constructies met regionale of zelfs landelijke bekendheid. De Markthal in Rotterdam of aan woontoren New Orleans in Rotterdam zijn hier enkele voorbeelden van. Ga naar ‘projecten’ om hier meer over te zien en te lezen.